Op Sleeptouw

NH Pop keert terug met een gloednieuw ontwikkelingstraject

In dit traject wordt een selectie van Noord-Hollands poptalent gekoppeld aan door de wol geverfde artiesten die hun sporen verdiend hebben, de zogenoemde masters. Deze masters helpen de artiesten op weg met hun expertise en ervaring en geven ze waardevolle lessen op het gebied van performance, organisatie, PR & Marketing en de muziekindustrie in het algemeen. Deze diepgaande kennisoverdracht helpt het nieuwe talent op een constructieve en duurzame wijze op weg de toekomst in.

Naast het leertraject met de masters dat voor de geselecteerde artiesten eindigt in een pre-productie masterclass, nemen de artiesten deel aan drie workshopdagen (De Muziekindustrie anno nu, Professionalisering in de Muziek en PR & Marketing) waarbij een brede groep coaches uit de industrie de artiesten informeert en laat zien hoe zij zich op lange termijn staande kunnen houden.

Op Sleeptouw wordt in mei afgesloten met een spectaculaire eindpresentatie. Op dit moment zijn we in overleg met de podia druk bezig met de selectie van de artiesten, masters en workshops. Binnenkort maken we deze selectie bekend!

Deelnemende en ondersteunende Podia:

Patronaat Haarlem, Duycker Hoofddorp, Victorie Alkmaar, P3 Purmerend, Manifesto Hoorn, Flux Zaandam, PX Volendam, P60 Amstelveen en Vorstin Hilversum