NHPOP logo

Ben jij muzikant of op een andere manier werkzaam in de muziekindustrie? En heb je wel behoefte aan nieuwe tips en tricks? Dan hebben wij mooi nieuws voor je! P60, 3voor12Noord-Holland en NH-Pop slaan de handen ineen voor een nieuw concept, namelijk de Op Sleeptouw Sessies!

Vanaf komend weekend kan jij op zaterdagmiddag om 16:00 nieuwe tips en tricks leren van professionals uit de muziekindustrie, en dat gewoon vanaf je bank, het park of aan je keukentafel. Iedere twee weken interviewen we vanuit P60 een andere professional uit de muziek over zijn of haar expertise en meekijken kan via facebook live. Heb je zelf vragen? Die kan je via de chat gewoon insturen. De Op Sleeptouw Sessies zijn onderdeel van de Quarantaine Sessies, waarin lokaal en opkomend talent in deze gekke tijd een podium krijgt.

We starten aanstaande zaterdag met de eerste Op Sleeptouw Sessie vanuit P60, waar social media en artist branding expert Melanie Esther geïnterviewd wordt door 3voor12NH’s hoofdredacteur Demi van den Wollenberg over hoe je je als muzikant goed online kan profileren in deze coronatijd. Aansluitend op dit interview speelt Een Kasper een fijne set vanuit het P60 café. Tune in om 16:00 om niets te missen! Het facebookevent met info voor de komende weken vind je hier.