NHPOP logo

Noord-Holland heeft weer een popplatform, een organisatie die zich in gaat zetten voor de popcultuur en talentontwikkeling in de provincie, namelijk NH-Pop. Om dit te vieren, organiseren we een lanceringsfeestje op zondagmiddag 12 januari in Patronaat café.

Deze middag gaan we je alles vertellen over onze plannen om de Noord-Hollandse popscene een boost te geven en over ons eerste project ‘Op Sleeptouw’. De komende maanden worden er namelijk zes acts op sleeptouw genomen en door professionals geholpen zich verder te ontwikkelen in hun muzikale carrière. Welke acts dat zijn, maken we later online bekend. Wie die professionals gaan zijn, presenteren we tijdens het lanceringsfeestje.

Natuurlijk kan je tijdens dit event live muziek verwachten. Lilith is één van onze zes masteracts en komt zorgen voor een fijne, maar ook rockende muzikale toevoeging aan deze middag.

Maak verder vooral ook gebruik van deze gelegenheid om te netwerken en bij te kletsen over jouw muzikale plannen van 2020. Onze mediavrienden van 3voor12Noord-Holland zullen er ook bij zijn, dus schroom niet om de redactieleden aan hun jasje te trekken en jouw nieuwe act/muziek/tour/andersoortig muziekplan met ze te delen.

Tot de eerste 12e van het nieuwe jaar!