NH-Pop Seminars: Doorbreken in de hiphop. Hoe doe je dat?

220501 NHPop Seminar (1)

NH-Pop breidt jouw kennis uit om je verder te helpen als hiphopartiest. We hebben een breed scala aan professionals uit de hiphop industrie verzameld om je op weg te helpen met onderwerpen waar jij mee worstelt!

Op 1 mei trappen we af en geven we samen met Nederhop het antwoord op de vraag: Doorbreken in de HipHop. Hoe doe je dat? Tijdens een workshopdag vanuit Q-Factory in Amsterdam spreekt Bart van Houten over de successen van grote namen als Josylvio en Esko. Daarnaast geeft hij tips en tricks over hoe jij als artiest daarvan kan leren. Verder leer jij hoe je je socials on-point krijgt en hoe je jouw netwerk opbouwt om door te breken in de hiphop.

Heb je nog meer brandende vragen? Deze worden beantwoord door de aanwezige professionals uit de scene. In een-op-een-sessies word jij persoonlijk verder op weg geholpen om door te breken in de hiphopscene.

Het programma voor aankomende zondag is bekend! De masterclasses worden gegeven door Bart van Houten (hiphop label Van Klasse) en Erik Bruil (platform Nederhop.nu) & de coaches die jou verder gaan helpen zijn Yuki (CONVO Talkshow), Rocks (THC), en Kans!

14.00 – Bart van Houten: successen Van Klasse, Josylivo en Esko

15.15 – Bart van Houten: Q&A + tips&tricks

16.15 – Erik Bruil: netwerk, marketing en social media tips & tricks

18.30 – 1 op 1 sessies met professionals uit de muziekindustrie

20.45 – Netwerkborrel en evaluatie

Partners